Eduskuntavaalit ovat takana ja vaikka tavoitteemme, Vasemmiston kansanedustaja Vaasan vaalipiiristä ei vielä nyt toteutunutkaan, vaan jäi 50 äänen päähän, niin eteenpäin mennään.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vasemmiston kannatus vaalipiirissämme nousi, joka on kaikkien teidän, jotka Vasemmistolaista ehdokasta äänestitte, ansiota. Tulos näyttää, että työmme ei ole ollut turhaa ja samalla se viestittää, että tarvetta työllemme on.

 

Toivomme, että sinä lukijana rohkaistut ja lähdet toimintaan mukaan. Laita vaikka sähköpostia, niin otan yhteyttä. Uudet  aktiivit piristävät myös pidempään toiminnassa olleita ja toiminnassamme ei yksikään osallistuja ole ylimääräinen, vaan kaikkia tarvitaan.

 

Myös lähellä tehdään sinuakin koskevia päätöksiä. Haluatko olla itse vaikuttamassa asuinkuntasi päätöksentekoon. Kunnanvaltuustot ja kunnan eri lautakunnat tekevät päätöksiä, joista monessa alueemme kunnassa puuttuu Vasemmistolainen ääni. Monessa kunnassa se kuuluu, mutta kun ehdokkaita on enemmän, niin valittujenkin määrä kasvaa ja ääni kuuluu silloin voimakkaammin.

Kunnallisvaalit 2008 lähestyvät ja ehdokashankintamme kunnallisvaaleihin on alkamassa.

Jos olet halukas ja käytettävissä seuraavissa kunnallisvaaleissa, niin ota yhteyttä.

 

Tiistai-illan terveisin

Seppo