Viime viikolla oli tiistaina Ilta-sanomissa ristikon SM mestaruuden 2. alkuerän selvittäneet. Samassa lehdessä oli myös kolmas osakilpailu. Nyt piti jättää leikki suosista kesken, sillä koin sanaristikon itselleni aivan liian vaikeaksi. Kaikki kunnia niille, jotka siitä suoriutuvat, itse en saanut siitä mitään otetta. 

Viikonvaihteen on täyttänyt Eduskuntavaalit.

Perjantaina jaoimme Kansan Uutisia, Vasemmiston vaalilehteä ja omaa esitettäni 700 kpl.

Kiersimme Alapääntien ja Hipintien Lapualle asti, Kiikuntien ja kirkon seudun, sekä Loukon ja Tepon asuntoalueet. Kello näytti 23, kun palasimme kotiin.

Lauantaina poikkesimme Nokian vanhainkodissa onnittelemassa Kalevalan päivänä 86 vuotta täyttänyttä äitiäni. Palasimme sieltä klo:18, kun pimennykseen valmistautunut kuu alkoi nousta.

Puoli kymmeneltä takki oli tyhjä ja uni voitti.

Tänään lauantaina on ohjelmassa vaalitilaisuus Seinäjoella, tilaisuus on Seinäjoen Vasemmiston järjestämä ja alkaa klo:11. Tilaisuudesta pitää poistua klo:12 ja ajella Härmän kuntokeskukseen, jossa vaalipaneeli alkaa klo:13.

Vapaa-ajan ongelmia ei nyt tunnu olevan.

Maanantaina alkaa taas iltavuoroviikko ja tiistaina on Ilkan vaalipaneeli piirin puheenjohtajille Seinäjoen Torikeskuksessa klo:11, keskiviikkona Pohjanmaan radion paneeli Vaasassa klo: 10, joka myös on kohdistettu piirien puheenjohtajille.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Muistetaanhan kaikki käydä äänestämässä, ennakkoäänestys alkaa 7.3

 

Terv: Seppo