Tässä taas kirjallista viestintää, jonka posti oli torstaina tuonut. Kirje oli postitettu Seinäjoella 7.3.2007.

 

Seppo Riihikoski

60550  Nurmo

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuuntelimme S. Riihikosken haastattelua Pohjanmaan radiosta. Olimme aivan hämmästyneitä, kun Riihikoski oli liittämässä Nurmoa Seinäjokeen. me nurmolaiset haluamme pitää kunnan itsenäisenä ja tehdä hyvää yhteistyötä Seinäjoen kanssa. Professori Meklin haastattelussa sanoi, ettei Nurmolla ole mitään tarvetta liittyä Seinäjokeen. Seinäjoki tarvitsee maksajia sinne. Nurmossa on hyviä veronmaksajia ja nuorta aktiivista väestöä.

Me olemme äänestäneet pitkät ajat vasemmistoliittoa, mutta nyt emme äänestä. S. Riihikoski on pettänyt kaikki äänestäjät. Me emme ole antaneet yhtään rahaa S. Riihikosken vaalityön kuluihin. Me veronmaksajat Nurmossa ja Seinäjoella emme hyväksy Riihikosken toimintaa. Eräät liikkeiden edustajat Nurmossa sanoivat, että he olisivat antaneet rahaa vaalityöhön, mutta kun Riihikoski on liittämässä Nurmoa väkisin Seinäjokeen eivät anna yhtään.

S.Riihikoski tekee niin paljon vahinkoa Vasemmistoliitolle, että se vaikuttaa tuleville vuosille pitkään. Riihikoski saa vähiten ääniä tällä alueella ehdolla olevista henkilöistä. Atrialla ja muissa suurissa työpaikoilla on jo päätetty, ettei äänestetä Riihikoskea, kun hän on pettänyt kaikki äänestäjät.

Me kysymme, haluaako Riihikoski kansan tuen vai sortuuko se toisten määräysvaltaan. Onko Riihikoskella mitään hyvää annettavaa ja luvattavaa äänestäjille. Meidän tärkein asia on pitää Nurmo itsenäisenä ja tehdä hyvää yhteistyötä kaikilla aloilla Seinäjoen kanssa. Jos tämän Riihikoski ilmoittaa, niin annamme äänemme suurin joukoin Riihikoskelle. Muuten äänimäärä on pienin tällä alueella. rahat ovat menneet aivan turhaan mainoksiin, jos tällä tavalla tekee vaalityötä kun Riihikoski tekee. Odotamme mitä riihikoski vaalipuheissaan sanoo.

 

Joukko Nurmon ja Seinäjoen äänestäjiä

 

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Oheisesta kirjeestä en löydä mitään syytä, että perusteltua kantaani muuttaisin. Tiedän, että pieni aktiivinen joukko yrittää näin vaikuttaa kunnallisiin päätöksen tekijöihin, mutta omalta osaltani voin näin viestittää, että kohdallani on painostus turhaa.

Mielelläni vastaisin kirjoittajalle henkilökohtaisesti, mutta tästäkin viestistä puuttui allekirjoitus.

 

Vaaliterveisin: Seppo